• Szczypce do serwowania potraw HACCP - czerwone - HENDI 171837

Symbol: 1010001
14.25
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 0
Odbiór osobisty 0
Kurier (Pobranie) 20
Kurier 35
Dostępność Duża dostępność

Zamówienie telefoniczne: 78062267

Zostaw telefon
Nazwa producenta: HENDI 171837

Szczypce do serwowania potraw (surowego mięsa) zgodne z normami HACCP to narzędzie zaprojektowane z myślą o przystosowaniu kuchni do przygotowywania posiłków dla alergików. Charakterystyczna rączka w kolorze czerwonym ułatwia rozpoznanie szczypiec, przez co użytkownikowi łatwiej zadbać o to, by nie miał on kontaktu z alergenami.

Cechy i funkcje:
  • - szczypce spełniają wymagania norm HACCP,
  • - uchwyt pokryty kolorowym tworzywem PVC,
  • - długość 250 mm.

W zestawie:
  • - szczypce do serwowania potraw HACCP
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci