-
Nóż do trybowania i filetowania mięsa zakrzywiony ze szlifem kulowym 210 mm HACCP Gastro - Hendi 840405


Symbol:
1012182
Wpisz swój adres e-mail |
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 0 |
Dostępność |
Brak towaru
|
Zostaw telefon |
Kod producenta:HENDI 840405
Nóż do trybowania i filetowania mięsa ze szlifem kulowym marki Pirge charakteryzuje się wysoką jakością wykonania oraz uniwersalnością. Sprawdzi się zarówno w profesjonalnym użytku w restauracjach, barach jak również w domowej kuchni. Ostrze wykonane zostało ze stali chromowo-molibdenowo-wanadowej (x50CrMoV15), o twardości od 54 do 56 stopni HRC. Uchwyt wykonano z wtryskiwanego polipropylenu, bez nitów. Dodatkowym autem są wymienne klipsy do znakowania rękojeści w 7-miu kolorach, zgodnie z normą HACCP.
Cechy produktu:
Parametry techniczne:
W zestawie:
Nóż do trybowania i filetowania mięsa ze szlifem kulowym marki Pirge charakteryzuje się wysoką jakością wykonania oraz uniwersalnością. Sprawdzi się zarówno w profesjonalnym użytku w restauracjach, barach jak również w domowej kuchni. Ostrze wykonane zostało ze stali chromowo-molibdenowo-wanadowej (x50CrMoV15), o twardości od 54 do 56 stopni HRC. Uchwyt wykonano z wtryskiwanego polipropylenu, bez nitów. Dodatkowym autem są wymienne klipsy do znakowania rękojeści w 7-miu kolorach, zgodnie z normą HACCP.
Cechy produktu:
- - Ostrze zakrzywione, ze szlifem kulowym wykonane z wytrzymałej stali,
- - Uchwyt z polipropylenu bez nitów,
- - Wymienne końcówki w 7 kolorach, zgodnie z normą HACCP,
- - Można myć w zmywarce.
Parametry techniczne:
- - Nr katalogowy -840405
- - Seria - Gastro
- - Stan - Nowy
- - Materiał ostrza -Stal chromowo-molibdenowo-wanadowa (x50CrMoV15)
- - Materiał rękojeści - Polipropylen
- - Grubość -3 mm
- - Długość ostrza - 210 mm
W zestawie:
- - Nóż do filetowania i trybowania Gastro
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci